KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helppo kesäinen Jukolan pinaatti-basilikapesto
10 Kesäkuu 2018
Kerroin erässä aiemmassa postauksessa aloittaneeni reseptien keräämisen vihreään muovikansioon joskus 80-luvun puolivälissä. Osan resepteistä olen kirjoittanut koneella muistiin, osa on lehtileikkeitä ja kauppojen reseptivihkosia. Niistä välittyy mielenkiintoista ajankuvaa ja ihania muistoja. Taas kansiota selaillessani osui eteeni tämä aivan upea klassikko kakkuresepti, joka lisäksi liittyy Naantaliin, lähelle omia synnyinseutujani. Kakkuresepti on alunperin Kati Napan käsialaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien