KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Toukokuu 2018
New York Cheesecake on kaikkien juustokakkujen äiti, joka hurmaa yksinkertaisuudellaan. Juustokakkumassaa voi maustaa mieleisekseen miltei loputtomasti ja myös sesongin mukaan koristelemalla saa peruskakusta aina uuden raikkaan version. Tytär on lomaillut luonani Helsingissä ja pyysi minua tekemään New York Cheesecakea ja mitäpä en tekisi hänen vuokseen. Eikä tuo ole edes paljon pyydetty ;-D Tämä resepti on keittokirjakokoelmani yhdestä helmestä – Hummingbird Bakery Cookbookista, New York Cheesecake ei ole kiireisen leipurin kakku, sillä se todella tarvitsee aikaa tekeytyäkseen. Maultaan tämä kakku on upean kermainen ja suutuntumaltaan samettinen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien