KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Luomun lumot -viinitasting sekä lakun ja viinin liitto.
7 Marraskuu 2017
Viini ja Ruoka 2017 -tapahtuman aikana osallistuin Atrian kutsumana Meat Menu -tastingiin, jonka yhteydessä julkistettiin myös Atrian Jauhelihakirja – 100 jauhelihareseptiä arkeen ja juhlaan. Kirjasta oli saapunut kertomaan Aki Wahlman Foody Allen Oy:stä, joka vastaa kirjan ulkoasusta ja upeista valokuvista. Jauheliha on erittäin monipuolinen raaka-aine ja varmasti miltei jokaiselle tuttu jossain muodossa. Erilaisina rakenteina ja seoksina se muuntuu lähes rajattomasti ollen suomalaisen arkiruoanlaiton kulmakiviä. Mutta se sopii myös juhlaan, grillaukseen, brunssille ja illanistujaisiin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien