Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Sata parasta jauhelihareseptiä yksissä kansissa ja kirja-arvonta

7 Marraskuu 2017

Viini ja Ruoka 2017 -tapahtuman aikana osallistuin Atrian kutsumana Meat Menu -tastingiin, jonka yhteydessä julkistettiin myös Atrian Jauhelihakirja – 100 jauhelihareseptiä arkeen ja juhlaan. Kirjasta oli saapunut kertomaan Aki Wahlman Foody Allen Oy:stä, joka vastaa kirjan ulkoasusta ja upeista valokuvista. Jauheliha on erittäin monipuolinen raaka-aine ja varmasti miltei jokaiselle tuttu jossain muodossa. Erilaisina rakenteina ja seoksina se muuntuu lähes rajattomasti ollen suomalaisen arkiruoanlaiton kulmakiviä. Mutta se sopii myös juhlaan, grillaukseen, brunssille ja illanistujaisiin.

arkiklassikko arkiruoka Atria Foody Allen Oy Gluteeniton Jauheliha keittokirjat Kirja-arvostelu Liha liharuoka luomu peruna perunamuusi Putkari uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »