KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kiinalaisen uuden vuoden menu Tomi Björkin tapaan Pauligin kokkikoulussa
31 Tammikuu 2021
Tämän viikonlopun olimme ukon kanssa erossa toisistamme ekaa kertaa vuosiin. Se tuntui oudolta, mutta onneksi nähdään taas pian. Joskus elämässä vaan tapahtuu yllättäviä asioita ja niiden mukaan on elettävä. Osaan kyllä täyttää tyhjässä kämpässä aikani ruoanlaitolla ja leivonnalla jos niikseen tulee. Tämä minttukrokantti maitosuklaasta tehty moussekakku oli tarkoitus tehdä muutenkin ja nyt se odottaa viileässä kotiinpalaajaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien