KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Jauheliha-poutine on helppoa hiihtolomaruokaa
5 Helmikuu 2021
Yhteistyössä Pauligin kanssa Osallistuin Pauligin virtuaaliseen kokkikouluun, jossa valmistimme Tomi Björkin ideoiman kiinalaisen uuden vuoden kasvismenun. Mestari itse oli myös tilaisuudessa läsnä etäyhteydellä Australiasta. Kokkikoulun vetivät Suomen päästä Pauligin keittiömestari Petteri Kanerva ja viestintäpäällikkö Pirjo Hästbacka. Tämän vuoden yksi ruokatrendeistä on maailman maut kotikeittiössä ja erilaiset pippurit ovat erinomainen ja helppo tapa tutustua uusiin makumaailmoihin. Ovathan erilaiset pippurit myös maailman käytetyimpiä mausteita.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien