KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Lempeän mausteinen ja ruokaisa marokkolainen harira-keitto
28 Elokuu 2019
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Maldonin ja Indieplacen kanssa. Rapujuhlat ovat aina mitä parhain syy kutsua muutama hyvä ystävä – tai miksei useampikin nauttimaan hyvästä ruoasta, viinistä ja yhdessäolosta. Nämä pienet rapujuhlat toteutettiin kaupallisessa yhteistyössä Maldonin kanssa. Olen osallistunut lukemattomiin rapujuhliin niin vieraana kuin isäntänäkin. Ainoastaan kerran olemme keittäneet ravut itse alusta asti.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien