Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lempeän mausteinen ja ruokaisa marokkolainen harira-keitto

6 Syyskuu 2019

Aromikas ja lempeän mausteinen Harira-keitto on todellinen Marokon lahja maailmalle. Parhaiden perinnereseptien tapaan tästäkin keitosta on yhtä monta versiota kuin on tekijöitäkin. Perinteisesti ramadanin aikana nautittavaan ravitsevaan ruokalajiin kuuluvat harissa, persilja, korianteri, tomaatti, kikherneet ja linssit sekä lampaanliha tai fermentoitu voi. Oma versioni on vegaaninen, mutta sen voi helposti tehdä juuri niistä raaka-aineita mitä kaapista löytyy. Harira on eräänlainen Lähi-Idän keittomuotoinen pizza, johon voi laittaa ihan mikä itselle maistuu.

aquafaba foodlover.fi Gluteeniton kasvikset kasviproteiini kasvisruoka Keitto kikherne lähi-itä lehtikaali Linssit luomu Marokko Nopeat ja helpot Nosto perinneresepti ruoka Vegaaninen harira

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »