KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Pyörykkä Chili on nopea arkiherkku
6 Syyskuu 2019
Aromikas ja lempeän mausteinen Harira-keitto on todellinen Marokon lahja maailmalle. Parhaiden perinnereseptien tapaan tästäkin keitosta on yhtä monta versiota kuin on tekijöitäkin. Perinteisesti ramadanin aikana nautittavaan ravitsevaan ruokalajiin kuuluvat harissa, persilja, korianteri, tomaatti, kikherneet ja linssit sekä lampaanliha tai fermentoitu voi. Oma versioni on vegaaninen, mutta sen voi helposti tehdä juuri niistä raaka-aineita mitä kaapista löytyy. Harira on eräänlainen Lähi-Idän keittomuotoinen pizza, johon voi laittaa ihan mikä itselle maistuu.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien