KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Lokakuu 2024
Ihana opiskelukaverini Perhosta, Hilla, antoi minulle alkuvuodesta pussillisen puolukoita ja viimein tuli aika kaivaa ne pakastimesta. Mehevä puolukkatoscakakku on makean ja happaman herkullinen yhdistelmä, joka ihastuttaa syksyn kahvipöydässä. Katso myös: Kuohkea ja mehevä mustikkamurukakku Mehevä veriappelsiini keikauskakku Da-Capo -mutakakku Kismet-mutakakku Mehevä banaani-suklaakakku Täyteläinen Nemesis-suklaakakku Reininmaan perunakakku Roomalainen juustotorttu eli Crostata di Ricotta Tosca kuorrutteen voi halutessaan valmistaa myös kaurahiutaleista, joita löytyy myös tarvittaessa gluteenittomina. Mantelilastut voi reseptissä korvata suoraan kaurahiutaleilla. TulostaAnnoksia:8-12 palaaNutrition facts:200 calories20 grams fat Arvio 5.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien