KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Tonkatsu airfryerilla, kyssäkaali slaw ja viinivinkit
4 Joulukuu 2022
Pitkästä aikaa lähti kaupasta mukaan paketti porsaankyljyksiä. Osittain siksi, että olivat punalaputettuja, erittäin hyvän näköisiä ja en ollut vähään aikaan kyljyksiä valmistanut. Päätin valmistaa porsaankyljykset meille helpoksi perjantairuoaksi sinappisessa kastikkeessa hauduttaen. Löysin myös hyvää ispiraatiota Savusuolaa-blogista, josta sain idean maustaa kastikkeen sherryllä, jota sattui myös kaapista löytymään. Timjami viimeistelee aromit hienosti.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien