KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Tonkatsu airfryerilla, kyssäkaali slaw ja viinivinkit
8 Joulukuu 2022
Täksi jouluksi suunnittelin juustokakun, joka on jouluinen, mutta sopii oivallisesti myös muihin talven juhliin. Juhlava ja raikas talvisuukkokakku kätkee sisäänsä Brunbergin talvisuukkoja – kausimakua, jossa maistuvat raikas puolukka ja karpalo, suljettuna tuttuun tummasuklaakuoreen. Postaus on toteutettu tuoteyhteistyössä Brunbergin kanssa. Suukkokakku on syntymästään lähtien keväästä 2016 ollut blogin rakastetuimpia reseptejä. Yksi niitä hulluja päähänpistoja, jotka vaan piti testata.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien