KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mehevä pestofocaccia
5 Heinäkuu 2023
Tuoreet herneet ovat itselleni yksi kesän parhaista herkuista. Ja koska muhkeat ja makeat herneenpalot olivat vihdoin saapuneet myös Hakaniemen torille Lopen Perunan pisteelle pikkelöidyt herneet lähtivät heti testiin. Perinteinen 123-liemi on näppärä tapa pikkelöidä tuoreita kasviksia. Liemessä on 1 osa väkiviinaetikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Käytä nimenomaan väkiviinaetikkaa, koska sen etikkahappopitoisuus on korkeampi kuin esimerkiksi viinietikan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien