Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pikkelöidyt herneet ovat pirteän kesäinen lisuke

5 Heinäkuu 2023

Tuoreet herneet ovat itselleni yksi kesän parhaista herkuista. Ja koska muhkeat ja makeat herneenpalot olivat vihdoin saapuneet myös Hakaniemen torille Lopen Perunan pisteelle pikkelöidyt herneet lähtivät heti testiin. Perinteinen 123-liemi on näppärä tapa pikkelöidä tuoreita kasviksia. Liemessä on 1 osa väkiviinaetikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Käytä nimenomaan väkiviinaetikkaa, koska sen etikkahappopitoisuus on korkeampi kuin esimerkiksi viinietikan.

Gluteeniton herne kasvisruoka Lisuke pikkelöinti säilöntä Tilli Vegaaninen yrtit väkiviinaetikka 123-liemi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »