KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kuohkea ja mehevä mustikkamurukakku
9 Heinäkuu 2023
Taas on koittanut aika käyttää edellisvuoden sienet pois pakkasesta uuden sadon alta. Ja onhan kantarellikausi muutenkin alkanut, joten kantarellikastike on enemmän kuin paikallaan uusien perunoiden kylkeen. Tällä kerralla halusin testata kantarellikastikkeeseen mausteeksi myös suosikkituotettani Muttin Verdurine -kasvistahnaa. Ihan pelkästään värin takia, koska sienikastikkeet tuppaavat jäämään jotenkin kalpean värisiksi. Kurkumaa olen käyttänyt aiemminkin väriä tuomaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien