KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Red Velvet kahvikakku kruunaa juhlapöydän
17 Marraskuu 2021
Suomalaisille loppuvuosi ja joulu ovat perinteisesti glögi aikaa. Itse en ole niinkään ollut koskaan sen ystävä, mutta Sveitsissä vietettyjen joulujen myötä rakastuin punaviinipohjaiseen glühweiniin, joka on ollut aikoinaan mehupohjaisen glöginkin innoittaja. Lämmitetyn maustetun punaviinipohjaisen historia ulottuu Roomaan parin tuhannen vuoden taakse. Euroopassa lämmin viinijuoma vakiintui perinteeksi 1600-luvulla ja saksankielisissä maissa tunnettu glühweinperinne levisi myös pohjoiseen mm. Ruotsiin muuntuen tuntemaksemme suosituksi glögijuomaksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien