KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Vegaaninen ja riisitön porkkanalaatikko rakuunalla maustettuna
28 Marraskuu 2021
Jouluna katetaan pöytä useaan otteeseen – milloin suolaisilla, milloin makeilla herkuilla. Täksi jouluksi tein kahvikakkuversion Red Velvet -kakusta. Komeuden kruunaa herkullinen tuorejuustokuorrutus ja valkosuklaiset koristeet. Tämän kakun kanssa pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan valualumiinikakkuvuokaa, jotka ovat nyt kovasti kotileipureiden suosiossa. Näyttäviä malleja on markkinoilla useita erilaisia, mutta ne on pääsääntöisesti tehty noin 2,4 litran vetoisiksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien