KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kansallinen kalakeittopäivä ja kermainen piparjuuri-kirjolohikeitto
30 Tammikuu 2018
Tähän aikaan talvesta sitä alkaa jo pikku hiljaa kaivata kesää ja tuoreita vihanneksia. Toki kaupat ovat väärällään tuoretavaraa, mutta kyllä ne kesän sesongissa olevat aina nämä tuonti- ja kasvihuoneversiot voittavat. Mutta mennään tietysti niillä mitä on saatavilla. Pääasia että lautasella on reilusti kasviksia. Pääsin mukaan testaamaan uutta Njam-mobiilisovellusta, joka auttaa lisäämään kasvisten syömistä ja antaa myös ideoita ja inspiraatiota.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien