KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Petit tender ja paahdettua maa-artisokkaa parmesaanilla
28 Heinäkuu 2021
Paahdettu coleslaw eli kaalisalaatti Coleslaw on yksi meidän suosikki salaattejamme ympäri vuoden. Tämän kesän ehkä trendikkäimpiä lisukkeita on ollut grillissä paahdettu kaali. Meillä kun ei varsinaisesti grilliä ole, niin koitin keksiä jotain vastaavaa. Ja koska olemme kaalisalaatin suurkuluttajia, päätin tehdä paahdetun coleslawn. Raaka-aineet ovat ihan samat kuin perinteisessä kaalisalaatissa – kaali, porkkana ja sipuli, mutta nopea paahtaminen antaa salaatille hurjasti lisää aromikkuutta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien