Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Petit tender ja paahdettua maa-artisokkaa parmesaanilla

8 Elokuu 2021

Petit tender lisukkeineen on upea annos alkusyksyn illalliselle. Ilmassa alkaa jo olla selkeästi syksyn tuntua. Ja ihan hyvä niin. Kesä oli ehkä omaan makuun vähän liian kuuma ja nautin viilenevistä päivistä ja pimenevistä illoista, jolloin voi jo sytytellä ekoja kynttilöitä. Petit tender on itselleni ihan uusi tuttavuus ja maistoin sitä ensimmäistä kertaa käydessämme kesällä Turussa lounaalla ravintola Tenlénissä, jossa se oli valmistettu grillissä.

Muut

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »
Menu