KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Syksyinen Tukholma, Warhol 1968 ja brasserie Luzette
18 Marraskuu 2018
Tässä taannoin Miki oli lupautunut auttamaan parasta ystäväänsä tämän liikkeen remonttihommissa. Porukkaa oli jo ilmoittautunut paikalle tarpeeksi, joten päätin jättäytyä suosiolla jaloista pois ja keskittyä siihen mitä osaan parhaiten – laittamaan talkoolaisille jotain suuhunpantavaa. Mitään talkooateriaa ei nyt kuitenkaan ollut tarkoitus laittaa, vaan pientä kahvin kanssa. Olin hieman aiemmin jo päässyt vauhtiin donitsipeltini kanssa ja tehnyt vallan mainioita siideridonitseja uunissa. Päätin siis tehdä pellillisen niitä ja kokeilla reseptistä myös samalla uutta muunnosta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien