Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Näin helposti syntyy murekepizza eli Meatza

18 Toukokuu 2018

Tämä nerokkaan hauska idea tuli eteen netissä ja pitihän siitä kehittää oma versio. Ja sopivasti sain kokeiluun myös HK:n uutta Burgerijauhelihaa pekonilla. Tuote on suunniteltu mehevien burgerpihvien kätevään valmistukseen, mutta sitä voi toki hyödyntää normijauhelihan tapaan vaikka lihapulliin tai murekkeisiin. osallistu samalla pekonireseptikisaan! Murekepizza eli Meatza on aivan oivallista dagen efter safkaa, varsinkin kun se vain paranee päivän parin säilytyksessä.

foodlover.fi Gluteeniton HK Amerikan pekoni HK Burgerijauheliha Pekonilla Juusto Liha liharuoka Lohturuoka Meatza mureke murekepizza Nopeat ja helpot Pekoni Pikkusuolaiset pizza ruoka tacokastike

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »