KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Raikkaan sitruunaiset kirjolohipyörykät
14 Maaliskuu 2019
Viikonloppuna vietimme oikean kokkailupäivän. Alkuun kävimme Tukkutorin Wotkinsin ja Heinon tukun kautta hakemassa tarvikkeita, jonka jälkeen aloitin leivonnalla juustokakun merkeissä. Sitten oli Mikin vuoro valmistaa yhtä bravuuriaan, metsästäjän mureketta. Lisukevaihtoehtoja pyöriteltiin jos jonkinlaisia, mutta tukussa päädyimme lopulta kukkakaaliin, jonka gratinoimme sienikastikkeella ja tietysti runsaalla juustolla. Täytetystä murekkeesta tulee lapsuus mieleen hyvällä tavalla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien