KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Takuumehevä uunibroileri ja juureksia
20 Joulukuu 2018
Punajuuri on yksi lempijuureksistani ja siitä saa aivan uskomattoman hyviä ja erilaisia ruokia. Kauniin värin lisäksi juures on oikea terveyspommi, joka tutkimusten mukaan vaikuttaa suotuisasti verenpaineeseen, virkitsää aivotoiminta ja auttaa väsymykseen. Sen folaatti suojaa soluja ja runsaat kivennäisaineet, kuten kalium, kalsium, rauta ja magnesium ovat hyväksi luustolle ja lihaksille. Parhaiten punajuuren aromin saa mielestäni esiin paahtamalla mukulat uunissa. Eniten olen varmasti tehnyt ihan perinteisiä uunijuureksia, joihin on lisätty punajuurilohkoja esimerkiksi porkkanan, lantun ja juurisellerin kanssa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien