KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Maistele vegaaniset Allumea-luomuviinit uudella innostavalla tavalla – Colour by Tasting
9 Toukokuu 2021
Kulinaarin kevyemmästä keittiöstä päivää! Uskomatonta miten yksinkertaisilla raaka-aineilla voikin saada aikaiseksi näin hyvää, nopeaa ja helppoa arkiruokaa. Kaikki lähti itse asiassa liikkeelle Jävla Sås Bolagin tomaattikastikkeesta, jota tilasin Fiksuruoasta. Heidän tomaattikastikkeensa valmistetaan hävikkitomaateista, jotka eivät mahdu EU-normeihin ja sen takia kelpaa myyntiin. Hieman yrttejä sekaan ja tuloksena on parasta tomaattikastiketta mitä tiedän!
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien