KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mehevä tomaattibroileri on nopea, kevyt ja herkullinen arkiruoka
2 Toukokuu 2021
Vanha sanonta kuuluu: "Kun rahat loppuu, niin ajattelu alkaa". Tässä on nyt kuitenkin kyse siitä, että kun ruokavaliosta pitää poistaa ylimääräiset ja pahat rasvat sun muut, niin täytyy luovasti kehittää vanhoista suosikkiresepteistä ihan uusia versioita. Taannoin postasin jo ruokalistalleni vakiintuneen kevyempien lohkoperunoiden reseptin. Reseptiarkistosta kaivoin esiin myös herkullisen katalonialaisen escalivada -kasvislisukkeen ohjeen, joka on jo valmiiksi kasvismäärään nähden vähärasvaista. Sinänsä tämä on hyvää aikaa ruokaremontille, koska kevät etenee kohisten ja kasvisten paras satokausi on vasta alussa ja edessäpäin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien