KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Herkullinen porkkanapiirakka, pellillinen
5 Syyskuu 2022
Sain taannoin kunnian tehdä täytekakut erään pitkäaikaisen yhteistyökumppanini perheen rippijuhliin. Ainoa toive oli korkea ja juhlava porkkanakakku. En halunnut käyttää porkkanakakulle tyypillistä tuorejuustokuorrutetta, joten päätin kokeilla sen sijaan suolaista kinuskivoikreemikuorrutetta. Helleaallon aikana testikakkua leipoessani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että voikreemi saattaa olla hieman riskialtis valinta, koska se saattaa pehmetä liikaa tarjolla ollessaan. Lisäksi helteessä voikreemin käsittely oli erittäin haastavaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien