KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Savulohiremoulade on herkku vailla vertaa
16 Syyskuu 2022
Tein taannoin aivan ihanaa porkkanakakkua, jonka kuorrutin suolaisella kinuskikreemillä. Porkkanakakkupohja oli niin herkullinen, että samasta reseptistä syntyi myös tämä porkkanapiirakka. Porkkanapiirakka kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin makeahimo iskee. Piirakka nimittäin mehevöityy ja maku paranee säilytyksessä muutamassa päivässä. Sen jälkeen voit kuorruttaa porkkanapiirakan täydellisen samettisella tuorejuustokuorrutteella, jota voi käyttää myös porkkana- tai Red Velvet -kakun kuorruttamiseen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien