Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Herkullinen porkkanapiirakka, pellillinen

16 Syyskuu 2022

Tein taannoin aivan ihanaa porkkanakakkua, jonka kuorrutin suolaisella kinuskikreemillä. Porkkanakakkupohja oli niin herkullinen, että samasta reseptistä syntyi myös tämä porkkanapiirakka. Porkkanapiirakka kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin makeahimo iskee. Piirakka nimittäin mehevöityy ja maku paranee säilytyksessä muutamassa päivässä. Sen jälkeen voit kuorruttaa porkkanapiirakan täydellisen samettisella tuorejuustokuorrutteella, jota voi käyttää myös porkkana- tai Red Velvet -kakun kuorruttamiseen.

Jälkiruoka Kakku leivonta peltipiirakka porkkana porkkanakakku porkkanapiirakka tomusokeri tuorejuusto pellillinen kuoruutus tuorejuustokuorrutus

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »