KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Joulukuu 2021
Syötävät lahjat ovat joulun parhaita asioita ja viimevuosina onkin alettu muistaa ystäviä ja läheisiä yhä enemmän omatekoisilla, kierrätetyillä tai aineettomilla lahjoilla. Itse tehdyssä lahjassa on aina enemmän ajatustakin mukana. Olen leiponut jouluksi yleensä joko saaristolaisleipää tai joululimppua, mutta tänä vuonna halusin kokeilla jouluun sopivaa vaaleaa leipää ja testiin valikoitui olutleipä. Tämä osittain myös siitä syystä, että sain testattavaksi belgialaista Abbaye d´Aulne -jouluoluttta, joka on melko vahvaa (9 %), kuparin tummaa, kirkasta olutta. Täyteläinen olut on voimakkaasti humaloitu ja maltaisessa maussa on kuivahedelmää, siirappisuutta ja mausteisuutta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien