KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Maailman mehevin vaniljainen mustikkajuustokakku, myös gluteeniton
14 Heinäkuu 2021
Uusista perunoista ja raakamakkaroista syntyy helposti maistuva pyttipannu vaikka muurikka- tai paistinpannulla. Raakamakkaroita voi vaihdella makunsa mukaan mausteisempiin tai miedompiin. Sopivan suolaista helleruokaa joka tapauksessa! 600 g pieniä uusia perunoita hyvin pestyinä 1 sipuli hienonnettuna 150 g HK Amerikan pekoni lastuja 1 pkt (280 g) HK Maakarit Livarnon Luigi -raakamakkaroita paloiteltuna 1 pkt (260 g) HK Maakarit Krakovan Wojtek -raakamakkaroita paloiteltuna 4 kpl kananmunia hieman rasvaa paistamiseen mustapippuria myllystä Keitä perunat mielellään jo edellisenä päivänä ja anna jäähtyä. Tällöin perunat pysyvät napakampina.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien