Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Maailman mehevin vaniljainen mustikkajuustokakku, myös gluteeniton

23 Heinäkuu 2021

Tämän kesän kuivuuden takia mustikkasato ei ole ihan niin mehukasta kuin tavallisesti. Ekat metsämustikat ostin marketin marjamyyjältä, ja ne olivat kyllä todella kuivan oloisia ja pieniä. Kilpailevan marketin kylmäaltaasta tärppäsi jo hieman pulleampia yksilöitä. Ei siis muuta kuin leivontahommiin! Kämpässähän ei olekaan jo valmiiksi kuin lähemmäs 30 astetta.

Gluteeniton juustokakku Kakku kaneli lehtitaikina leivonta marjat mascarpone mustikka Nosto perunajauho raejuusto ricotta sitruuna vanilja vaniljauute maissitärkkelys

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »