Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Löytöretki sherryn ja ruoan maailmaan

26 Lokakuu 2017

Minulla oli ilo saada kutsu maistelemaan maailmankuulun Valdespinon sherrytalon antimia yhdessä Andalusian auringossa -blogin Ariela Säkkisen kanssa. Valdespinoa edusti Ignacio Lopez ja iltaa isännöi Pernod Ricard. Ariela oli koonnut meille notkuvan pitopöydän täynnä toinen toistaan ihanampia herkkuja, joista osa löytyy myös Andalusian auringossa -keittokirjasta. Suosittelen lämpimästi tutustumaan aiempaan postaukseeni kyseisestä kirjasta tästä. Erittäin hyvä lahjavinkki vaikka isälle tai joululahjaksi!

Andalusian auringossa foodlover.fi juomat Kala leikkeleet Liha OSTERIT Pernod Ricard ruoka sherry tasting Valdespino Viini

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »