KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Tammikuu 2021
PR-tuotepaketti saatu HK:lta Jauheliha on suomalaisten arjessa monipuolinen suosikkiraaka-aine ja lempiruokien TOP 10 -listalla komeilee lukuisia jauheliharuokia. Näin vuoden alussa moni haluaa kuitenkin keventää ruokavaliotaan tai muuten vain vähentää lihan kulutusta. Pienilläkin arjen valinnoilla pystyy tekemään jo paljon. Tuoreimman Taloustutkimuksen tekemän Suomi syö -tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen aikoo lisätä kasvisten määrää ravinnossaan, noin 25 % aikoo lisätä kalan syöntiä ja 15 % vastaajista aikoo lisätä erilaisten kasvisproteiinien käyttöä ruokavaliossaan. Aina maku edellä Kasvisproteiineja kokeilleet eivät kuitenkaan ole välttämättä olleet tähän saakka vakuuttuneita tuotteiden mausta, joka on kuitenkin kuluttajalle...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien