KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Tammikuu 2020
Beef Wellington on klassinen, erityisen juhlava liharuoka ja viime lauantaina oli totisesti aihetta juhlaan, kun blogin sivulatauksissa ylittyi 3 miljoonan maaginen raja. Mikä sopisikaan paremmin kuin juhlistaa sitä hyvän ruoan ja viinin kera. Niin kuuluisa kuin tämä naudan sisäfileestä, sienitahnasta, parmankinkusta ja voitaikinasta valmistettava ruoka onkin, sen alkuperästä ei ole täyttä varmuutta. Ranskalainen keittiö tuntee vastaavalaisen reseptin filet de bœuf en croûte, ja saattaakin olla että brittiläiset patriootit ovat aikoinaan nimenneet mannermaisen annoksen Napoleonin voittaneen sotasankarinsa, Arthur Wellesleyn, Wellingtonin 1. herttuan mukaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien