KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mokkasuklaakakkua rakkaudella
1 Helmikuu 2018
Laskiainen tulee taas iloksemme parin viikon päästä ja perinteisiä laskiaispulliakin on saanut kaupoista jo tovin. 1700-luvulta peräisin oleva herkku on alkuperäisen reseptin mukaan koostunut nimenomaan vehnäpullasta, joka on täytetty mantelimassalla ja kermavaahdolla. Myöhemmin Suomessa alettiin mantelimassan tilalla käyttää 50- ja 60-luvuilla hilloa, koska mantelimassa oli kallista ja vaikeasti saatavissa. Edelleen täytteet jakavat mielipiteet vahvasti. Itse kuulun mantelileiriin, tosin maku on matkan varrella muuttunut.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien