Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lämmittävä ja ruokaisa minestrone keitto kanalla

15 Marraskuu 2018

Koleana vuodenaikana ruokaisa keitto lämmittää mukavasti. En ole tehnyt minestronea aikoihin, vaikka se on yksi suosikkikeittojani ja erinomainen tapa käyttää mitä kulloinkin sattuu olemaan kotona saatavilla. Minestronen historia ulottuu Italian ruokahistoriassa pitkälle aikaan ennen Rooman valtakunnan syntyä. Tuolloin ruokavalio koostui lähinnä kasviksista, kuten linsseistä, porkkanasta, kaalista, sipulista, pavuista, sienistä, parsasta ja nauriista. Lihaa ei juurikaan ollut saatavilla.

broileri foodlover.fi Gluteeniton Italia italialainen kana kasvikset kasvisruoka Keitto Liha liharuoka makaroni minestrone Nopeat ja helpot pasta ruoka ruokahistoria sienet yrtit

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »