KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Joulun herkullisimmat marmeladit vaikka lahjaksi
15 Marraskuu 2018
Koleana vuodenaikana ruokaisa keitto lämmittää mukavasti. En ole tehnyt minestronea aikoihin, vaikka se on yksi suosikkikeittojani ja erinomainen tapa käyttää mitä kulloinkin sattuu olemaan kotona saatavilla. Minestronen historia ulottuu Italian ruokahistoriassa pitkälle aikaan ennen Rooman valtakunnan syntyä. Tuolloin ruokavalio koostui lähinnä kasviksista, kuten linsseistä, porkkanasta, kaalista, sipulista, pavuista, sienistä, parsasta ja nauriista. Lihaa ei juurikaan ollut saatavilla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien