KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Heinäkuu 2021
Tämä kesäisen raikas, makean suolaisen lämmin salaatti oli alunperin päässäni ihan tavallinen kylmä salaatti, kunnes muistin miten hyvää on! Niinpä päätin laittaa melonipalat fetan ja mausteiden kanssa uuniin paahtumaan. Lopputulos yllätti itsenikin! Itse käytin tässä makeita luomuappelsiineja, mutta voit kokeilla myös muita sitruksia kuten verigreippiä tai miksei vaikka persikkaa tai nektariineja, jotka voi myös paahtaa melonien kera. 150 g fetaa noin 5 dl kuutioitua siemenetöntä luomuvesimelonia 2 uuden sadon punasipulia varsineen viipaloituna 0,5 dl oliiviöljyä 1 luomuappelsiini lohkot nahattomaksi leikattuna 1 rkl hienonnettua tuoretta rakuunaa (tai 1 tl kuivattua) 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa (tai 1 tl kuivattua)...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien