KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
16 Kesäkuu 2021
. Risottoon voi käyttää myös kuivattuja korvasieniä, mutta ne tulee liottaa vedessä vähintään kaksi tuntia ja käsitellä keittämällä ennen käyttöä kuten tuoreet korvasienet. 7-8 dl kuumaa kasvislientä 1 tl umami-maustetta 1 rkl oliiviöljyä 1+2 rkl voita 1 sipuli raastettuna 200 g risottoriisiä (Arborio tai Carnaroli) 1,5 dl kuivaa valkoviiniä noin 2 dl hienonnettua esikäsiteltyä korvasientä 2 dl parmesaaniraastetta tarjoiluun: parmesaaniraastetta mustapippuria myllystä Sekoita kuumennetun kasvisliemen joukkoon umami-mauste ja pidä liemi kuumana. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä ja 1 rkl voita paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota sipuli huolellisesti ruskistamatta. Lisää riisi ja jatka kuullotusta vielä minuutti pari.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien