KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Arki-illan kana-kesäkurpitsacurry kaappien antimista
20 Kesäkuu 2021
Leivoin ensimmäistä kertaa voileipäkakun vuokaleivän itse. Olen tähän saakka hankkinut varta vasten voileipäkakkuja varten valmistettua vaakasuunnassa leikattua vuokaleipää, joten useimmiten kakkuni ovat olleet suorakaiteen mallisia tai sitten rullattuja versioita. Kaupan paahtoleipää olen karttanut pitkään, koska lapsuuden ja nuoruuden hirveimmät voileipäkakut kätkivät sisälleen vettynyttä vaaleaa paahtoleipää. Onneksi nykyään saa parempia paahtoleipiä tähänkin tarkoitukseen. Mikään ei kuitenkaan voita itse leivottua leipää ja kakun muodonkin voi valita vapaammin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien