Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Keväisen raikas appelsiini-chimichurripasta

24 Maaliskuu 2021

Viime viikolla vietettiin Satokausikalenterin ja Järvikylänyrttiviikkoa, jonka johdosta sain raaka-ainekassin resepteineen herkulliseen pasta-annokseen. Ruokakauppojen yrttivalikoimat ovat suorastaan käsittämättömät verrattuna nuoruusvuosiin, jolloin tarjolla oli lähinnä persiljaa, ruohosipulia ja tilliä – hädintuskin basilikaa. Runsaasta valikoimasta kannattakin napata silloin tällöin joku aivan itselle uusi yrtti kokeiluun. Ennestään tuttuun reseptiikkaan voi näin saada ihan uutta eloa. Samalla oppii myös mikä yrtti sopii minkäkin kanssa parhaiten.

appelsiini chimichurri kasvisruoka korianteri lehtipersilja marinointi Nopeat ja helpot Nosto oregano pasta punasipuli ruoka tuorepasta Vegaaninen yrtit satokausikalenteri Järvikylä

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »