KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Paholaisen munat eli Devilled eggs
4 Huhtikuu 2021
Ramenkeiton periaate on herkullinen kiehuvan kuuma liemi, joka kypsentää ja lämmittää kulhoon asetellut raaka-aineet juuri sopivasti. Se on alunperin kiinalainen, nyttemmin Japanissa suosittu katuruoka, josta on lukemattomia eri variaatioita ja raaka-aineyhdistelmiä. Sianlihaa käytetään yleisesti sipulin, merilevän ja narutomakin lisäksi. Ramenkeitto on ollut itselläni vuosikaudet to-do -listalla, mutta liemen työläyden takia se on aina jäänyt. Taannoin tuli tilattua Fiksuruoka-verkkokaupasta pari litraa valmista Ö ramenlientä ja into tehdä keittoa heräsi taas.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien