Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo ramenkeitto kanalla

4 Huhtikuu 2021

Ramenkeiton periaate on herkullinen kiehuvan kuuma liemi, joka kypsentää ja lämmittää kulhoon asetellut raaka-aineet juuri sopivasti. Se on alunperin kiinalainen, nyttemmin Japanissa suosittu katuruoka, josta on lukemattomia eri variaatioita ja raaka-aineyhdistelmiä. Sianlihaa käytetään yleisesti sipulin, merilevän ja narutomakin lisäksi. Ramenkeitto on ollut itselläni vuosikaudet to-do -listalla, mutta liemen työläyden takia se on aina jäänyt. Taannoin tuli tilattua Fiksuruoka-verkkokaupasta pari litraa valmista Ö ramenlientä ja into tehdä keittoa heräsi taas.

aasialainen broileri Japanilainen kana kananmuna Keitto kiinalainen liemi Liha liharuoka Nopeat ja helpot Nosto ramen ruoka sienet ramenliemi enoki ramen nuudeli shimeije Ö ramenliemi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »