KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Hapanjuurifocaccia
19 Kesäkuu 2024
Tänä vuonna mansikkasesonki on lämpimien säiden takia etuajassa. Upeaa päästä nauttimaan kotimaisista mansikoista jo ennen juhannusta! Ja mitä olisi keskikesän juhla ilman herkullista kesäkakkua, joten tämän juhannuksen luomus on tämä herkullinen mansikkakakku, joka sisältää paljon rahkakermaa ja tuoreita mansikoita. Mansikkakakun pohkana käytin 10 vuotta sitten leipomani Charlotte Framboise -kakun pohjareseptiä, joka on alunperin Laduréen Sucré-keittokirjasta. Samasta taikinasta leivotaan charlotan Ladyfinger eli Biscuits à la Cuillère -keksit.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien