KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Itsenäisyyspäivän Finlandia-marmeladitortut
17 Marraskuu 2019
Vieraillessani Viini ja Ruoka -tapahtumassa, pääsin tutustumaan Deli Deli Herkkukaupan upeisiin ranskalaisiin tuotteisiin. Makeista tuotteista sain kokeiltavaksi Galette-keksit ja Lucien Geogelin -hilloja, joista teinkin jo aiemmin kardemumma-päärynä pannacottaa. Kakun pohjassa käytetyt Galette-keksit edustavat ranskalaista perheleipomoperinnettä parhaimmillaan. Vuonna 1955 Lucien Petit keksi vahigossa reseptin pienille käsin rullatuille sikarinmuotoisille voikekseille, joista tuli suuri hitti ja niin sai alkunsa Biscuiterie la Trinitaine. Leipomon tuotteet valmistetaan kaikki edelleen vain parhaista aidoista raaka-aineista.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien