KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helpot silakkatacot ja #itämeridinner-haaste
24 Marraskuu 2019
Isänpäiväviikonlopun lauantaina halusin kokeilla kotona tehtyä kiinalaista pitkästä aikaa. Ja kyllä kannatti! Tuloksena oli mahtavan maukas makumatka ilman sitä kummallista aromivahventeen makua. Char Sui tarkoittaa vartaassa paahdettua ja on perinteinen kantonilaisen keittiön liharuoka, jossa marinoitua, pitkulaisiksi paloiksi leikattua porsaanlihaa paahdetaan vartaissa avotulen päällä tai uunissa. Tällä ikivanhalla reseptillä valmistettiin alkuun villisikaa, mutta nyttemmin käytetään pääasiassa porsaan niskaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien