KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Herkulliset Cheddar-piilot, myös gluteeniton
4 Joulukuu 2019
Pienilläkin arkisilla valinnoilla on vaikutusta ympäristömme kannalta ja lähialueella vaikuttaminen on hyvä paikka aloittaa. Itämeri on maailman toiseksi suurin murtovesiallas Mustanmeren jälkeen ja erityisen herkkä muun muassa matalan suolapitoisuutensa ja mataluutensa takia. Rehevöitymistä tapahtuu Itämeressä luonnollisenkin prosessin kautta, kun syvänteistä nousee aika ajoin ravinteita pintaan. Ihmisen toiminta on kuitenkin pahentanut ongelmaa. Erityisesti typpi- ja fosforipäästöt lisäävät rehevöitymistä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien