KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Joulumieltä Sveitsin joulumarkkinoilta
12 Joulukuu 2019
Eton Mess on tuoreista mansikoista, marengista ja kermavaahdosta valmistettava perinteinen englantilainen jälkiruoka. Ensimmäinen kirjallinen maininta reseptistä on vuodelta 1893 ja sen uskotaan olevan peräisin Etonin sisäoppilaitoksesta, jossa sitä tarjoiltiin koulujen välisten krikettiotteluiden yhteydessä. Alkuperäinen resepti ei alunperin sisältänyt marenkia, vaan se on tullut mukaan vasta 1900-luvun puolivälissä. Mansikoiden tilalla käytetään myös muita tuoreita marjoja tai hedelmiä. Itse lisäsin tähän myös keksejä ja vaahtokarkkeja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien