Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Hummeria ja Thermidor-voita

12 Kesäkuu 2021

Meillä oli pitkästä aikaa illallisvieras, joten pistettiin tietenkin parasta pöytään. Alkuruoaksi valikoitui hummeri, jota en ole koskaan valmistanut itse. Olen kyllä syönyt sitä mm. osana äyriäisvatia ja syönyt uhden ruokakuvauksissa olleen pakastehummerin. Tällä kerralla halusin kokeilla tuoretta hummeria, jonka sainkin helposti tilattua ihan kotikulmilta Tukkutorin kalasta.

Alkuruoka äyriäiset grillaus Hummeri kalareseptit kastike lehtipersilja mäti maustevoi Nosto Pääruoka parmesaani rakuuna ruoka salsa seafood thermidor valkoviini viinilinna hummerinmäti

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »