KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruoheat voikukka-nokkossämpylät
22 Lokakuu 2019
Kurpitsaa on nyt hyvin saatavilla ja siitä on helppo leipoa Halloween-juhliin vaikka näitä nopeatekoisia ja meheviä kurpitsakuppikakkuja, jotka kuorrutetaan iloisen hehkuvan oranssilla tuorejuustokuorrutteella. Resepti on maailmankuulun Hummingbird Bakeryn -keittokirjasta hieman muokattu versio. Kurpitsasoseena käytin aiemmin tekemääni hokkaidokurpitsaa, joka on myös hyvin kauniin oranssia ja antaa myös hiukan väriä taikinaan. Leikittele kuorrutteen värillä ja koristeilla. Vaalean, värjäämättömän kuorrutteen päälle voi ripotella hieman kanelia, oransseja koristerakeita tai piparkakunmuruja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien