KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Enchiladat mustapapu-kasvistäytteellä, myös gluteeniton
29 Lokakuu 2019
Viime viikonloppuna vierailin Viini ja Ruoka 2019 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Minut oli kutsuttu vierailemaan muun muassa DeliDelin osastolle, jossa oli maisteltavana hieno kattaus ranskalaisia herkkuja oliiviöljyistä oliiveihin, tryffelituotteista pateisiin, hilloihin ja kekseihin. Kaikki superlaadukkaita, perinteitä ja kestävän kehityksen periaatteilla valmistettuja. Täydellisiä herkkulahjoja jouluun! Lucien Georgelin Williams luomupäärynähilloja muut tuotesarjan muut variantit veivät sydämen heti kättelyssä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien