KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Herkulliset duchesseperunat
13 Joulukuu 2024
Glögisima syntyi Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen ruokakulttuuri-kurssin joululounas menukokonaisuus -ryhmätehtävän alkumaljaksi. Ryhmämme kokonaisuudesta valittiin kala-alkuruoka sekä glögisima. Tavalliseen vappusimaan yksinkertaisesti vain uutetaan jouluisia makuaineita, jotka löytyvät glögimaustepussista höystettynä esimerkiksi tähtianiksella. Punaista väriä simaan saa vaikka lisäämällä maustepussiin kuivattua hibiskuksenkukkaa tai esimerkiksi kuivattua vadelmaa. Katso lisää joulun resepti-ideoita.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien