Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Glögisima on joulun raikas juhlajuoma

13 Joulukuu 2024

Glögisima syntyi Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen ruokakulttuuri-kurssin joululounas menukokonaisuus -ryhmätehtävän alkumaljaksi. Ryhmämme kokonaisuudesta valittiin kala-alkuruoka sekä glögisima. Tavalliseen vappusimaan yksinkertaisesti vain uutetaan jouluisia makuaineita, jotka löytyvät glögimaustepussista höystettynä esimerkiksi tähtianiksella. Punaista väriä simaan saa vaikka lisäämällä maustepussiin kuivattua hibiskuksenkukkaa tai esimerkiksi kuivattua vadelmaa. Katso lisää joulun resepti-ideoita.

Joulu juomat sima glögimauste glögisima

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »