KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Samettisen sitruksinen kumkvatti-suklaamoussekakku, liivatteeton ja gluteeniton
8 Heinäkuu 2021
Viikonloppuna tulimme luoneeksi kokonaisuuden, josta tuli heittämällä meidän suosikki pikkusuolainen. Se sopii niin lämpimiin kesäpäiviin kuin tunnelmallisiin talvi-iltohinkin. Välimerellisessä kokonaisuudessa yhdistyvät makeiksi paahtuneet tomaatit ja valkosipulit sekä täyteläinen suolainen feta. Erinomainen vaikka osaksi tapasvalikoimaa. Kylkeen kannattaa varata rouheaa täysjyväpatonkia sekäö hyvää viiniä, niin elämys on täydellinen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien