Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Yrttipossua pekonissa

7 Helmikuu 2020

Tämä oli kastikkeineen päivineen todella herkullinen ja sopivan mausteinen yhdistelmä. Tänään syötiin tätä perunoiden ja porkkanoiden kera, ja huomenna ajattelin käyttää viipaleet sämpylöiden täytteenä; jonkunlaisia hampurilaisia siis. 750 g porsaan ulkofilettä suolaa mustapippuria 1 ruukku basilikaa 1 dl parmesaaniraastetta 1 tl sitruunankuoriraastetta 150 g englanninpekonia ½ rkl oliiviöljyä Sinappinen tillikastike: 300 g maustamatonta jogurttia 2 tl sitruunamehua ½ nippua tilliä 1 valkosipulinkynsi 1 rkl makeaa sinappia suolaa mustapippuria Silppua basilika. Leikkaa liha auki levyksi. Mausta molemmin puolin suolalla ja pippurilla.

Pekoni porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »