Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Bataatti-pinaatticurry
15 Huhtikuu 2025
Rakuuna on sopivasti annosteltuna kyllä sellainen mauste, joka sopii moneen menoon. Ennen en siitä tykännyt yhtään, mutta viime vuosina olen oppinut sitäkin syömään. Tässä se oli ihan omiaan. Sapuska oli todella nopeatekoinen (jos ei lasketa kolmen vartin haudutusaikaa) ja erinomaisen herkullinen. Ainekset: 500 g porsaan sisäfileetä 5 kiinteää perunaa 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 2 hapahkoa omenaa 2 rkl voita 1 rkl vehnäjauhoja 120 g smetanaa 330 ml omenasiideriä 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl kuivattua rakuunaa Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien