Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Siideripossu

15 Huhtikuu 2025

Rakuuna on sopivasti annosteltuna kyllä sellainen mauste, joka sopii moneen menoon. Ennen en siitä tykännyt yhtään, mutta viime vuosina olen oppinut sitäkin syömään. Tässä se oli ihan omiaan. Sapuska oli todella nopeatekoinen (jos ei lasketa kolmen vartin haudutusaikaa) ja erinomaisen herkullinen. Ainekset: 500 g porsaan sisäfileetä 5 kiinteää perunaa 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 2 hapahkoa omenaa 2 rkl voita 1 rkl vehnäjauhoja 120 g smetanaa 330 ml omenasiideriä 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl kuivattua rakuunaa Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta.

porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »